Ny ekonomichef

By | Uncategorized

Ny ekonomichef på ÅMV Production AB

Jeanette Blomqvist blir ny ekonomichef på Berco Produktion AB. Jeanette kommer närmast från en motsvarande befattning på Wipro Infrastructure Engineering AB i Skellefteå. Berco har under de senaste åren vuxit kraftigt och kommer att fortsätta växa de närmaste åren och behöver därför förstärka med en ny ekonomichef.
Vi är glada att vi har lyckats locka till oss en så kompetent person som Jeanette, säger Jim Wallström, VD på Berco Produktion AB.
Jeanette har bred erfarenhet av rollen som ekonomichef på ett flertal bolag och har examen från Mittuniversitetet i Östersund och Stockholms Universitet.
Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från andra bolag ska komma till nytta och bidra med fortsatt utveckling av ekonomistyrning och processer inom bolagen. Det kommer att bli både spännande och utmanande, säger Jeanette Blomqvist, nya ekonomichefen på Berco Produktion AB.
Jeanette kommer även att arbeta som ekonomichef på Scandinavian Terrain Vehicles AB och ÅMV Production AB som ingår inom samma koncern. Hon tillträdde tjänsten som ekonomichef den 12 augusti 2019.

Semester

By | Uncategorized

ÅMV Production AB kommer att ha semesterstängt från 9/7 till 27/7. Vi vill önska våra kunder, leverantörer, personal och övriga samarbetspartner en riktig skön sommar. På återseende den 30 juli.

ÅMV Production AB hälsar Andreas Ljungquist välkommen !

By | Uncategorized

 

Andreas kommer att tillträda tjänsten som strategisk inköpare 3/4-2018 då han efterträder Conny Sandström som går vidare som Räddningschef i Åsele Kommun.
Vi passar på att välkomna Andreas och samtidigt tacka Conny för sin insats.

Andreas kommer med sin breda kunskap att bredda ÅMV där han har en bakgrund inom tillverkande industri där han arbetat med teknik och produktutveckling.
Andreas kommer från Polarvagnen där han jobbat som platschef.

ÅMV Production anställer strategisk inköpare!

By | Uncategorized

Inköp och logistik är nyckelfunktioner på ett företag. ÅMV har rekryterat Conny Sandström till den nya posten på ÅMV. Sandström kommer från Åsele med erfarenhet från liknade verksamhet och tillträder sin tjänst som strategisk inköpare den sjunde augusti, då han efterträder Kent Gunnarsson som går i pension. Som strategisk inköpare ansvarar Sandström bland annat för materialinköp och prisförhandlingar med fokus på lagernivåer och kassaflöden. Sandström är en aktiv person med Vasaloppet som en stående aktivitet där han genomfört 15 stycken under årens lopp.

Semester !

By | Uncategorized

Vi kommer ha stängt 10/7-30/7 samt med begränsad kapacitet perioden 31/7-6/8.
Så var vänlig planera in era beställningar som ska skickas före och direkt efter semesterperioden.

Vi tackar för er hjälp och önskar er en riktigt trevlig semester !