Flexibilitet, kvalitet och effektiv produktion

I dagens globaliserade värld går allt snabbare och snabbare. Det ställer krav på att leveranser från underleverantörer inte bara är just in time utan också i den kvalitet och prestanda som kunderna förväntar sig.  ÅMV Production ABs styrka är att med stor flexibilitet och hög kvalitet i en effektiv produktionskedja leverera produkter med stor leveranssäkerhet.

Vi uttrycker det enkelt i vår kvalitetspolicy: ”ÅMV Production AB ska överträffa kundernas alla förväntningar och behov gällande kvalitet, effektivitet och leveranssäkerhet!”

I ett flertal år har vi genomfört effektivitetsförbättringar i vår verksamhet genom utbildning av vår trogna och kompetenta personal samtidigt som vi investerat i en toppmodern maskinpark och genomfört certifiering av verksamheten, kvalitet och miljö enligt FR 2000.

Vi har gjort stora insatser för att skapa en flexibel organisation med backup på alla viktiga nyckelpositioner, vilket skapat en säkrare och smartare produktion.

Vi har kunder i hela Sverige och många stora företag, t ex Bosch Rexroth, Väderstadsverken och Hägglunds Drives, som är vår enskilt största kund. Deras val av ÅMV Production AB som leverantör visar att vi klarar högt ställda krav.

Vi kommer att fortsätta våra satsningar på personal, moderna maskiner och att utveckla verksamheten. Med oss som leverantör kan du känna dig trygg att samarbeta med ett företag som hela tiden investerar för att hänga med i utvecklingen.

Hjärtligt välkommen till ÅMV Production AB.

Robert Ohlsson
VD