Ny ekonomichef på ÅMV Production AB

Jeanette Blomqvist blir ny ekonomichef på Berco Produktion AB. Jeanette kommer närmast från en motsvarande befattning på Wipro Infrastructure Engineering AB i Skellefteå. Berco har under de senaste åren vuxit kraftigt och kommer att fortsätta växa de närmaste åren och behöver därför förstärka med en ny ekonomichef.
Vi är glada att vi har lyckats locka till oss en så kompetent person som Jeanette, säger Jim Wallström, VD på Berco Produktion AB.
Jeanette har bred erfarenhet av rollen som ekonomichef på ett flertal bolag och har examen från Mittuniversitetet i Östersund och Stockholms Universitet.
Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från andra bolag ska komma till nytta och bidra med fortsatt utveckling av ekonomistyrning och processer inom bolagen. Det kommer att bli både spännande och utmanande, säger Jeanette Blomqvist, nya ekonomichefen på Berco Produktion AB.
Jeanette kommer även att arbeta som ekonomichef på Scandinavian Terrain Vehicles AB och ÅMV Production AB som ingår inom samma koncern. Hon tillträdde tjänsten som ekonomichef den 12 augusti 2019.